KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

ECO Z TWOJĄ WOLĄ

Straż dla zwierząt

W związku z przystąpieniem do Dzielnicowego Projektu Ekologicznego nasze przedszkole nawiązało współpracę ze Strażą dla zwierząt. Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w zbiórce.

Milion drzew dla Warszawy

W ramach akcji "Milion drzew dla Warszawy" otrzymaliśmy sadzonki drzew: jarząb i lipa. Sadzonki zostały przekazane chętnym rodzicom, którzy wraz z dziećmi posadziły drzewka na swoich działkach i ogrodach.

Odkrywcy przyrody

Dzieci z grupy IV "Tygryski" w ramach projektu "Odkrywcy przyrody" wykonały pracę "Jesienne drzewo" oraz mandalę wykorzystując nasiona. Powstała też przepiękna makieta naszego przedszkola.

Zielone jabłuszko

Dzieci z grupy VI "Sowy Mądre Głowy realizują projekt badawczy "Jabłko" . Jednym z działań w ramach projektu było wykonanie "zielonego jabłuszka" z materiałów z recyklingu.

Dzień Drzewa

09.10.2020
Dzień Drzewa

Dzień Drzewa

09.10.2020

Dzień Drzewa to święto wymyślone przez Juliusa Mortona. Dziś akcja znana na całym świecie, w Polsce oficjalnie obecna od 2002 roku i corocznie obchodzona 10 października. My także obchodziliśmy ten Dzień ucząc się jednocześnie szacunku do drzew i ich wartości w nasdzym życiu.

Kwiaty za elektrograty

"Kwiaty za elektrograty" to jedna z wielu inicjatyw edukacyjnych podejmowanych przez firmę Castorma, w której udział wzieli Mali Artyści. Projekt polegał na zbiórce zużytych baterii i wymianie ich na piękne sadzonki wrzosów. Koordynatorem całej akcji była Pani Ewa Dziarmaga.

Straż dla zwierząt

W związku z przystąpieniem do Dzielnicowego Projektu Ekologicznego nasze przedszkole nawiązało współpracę ze Strażą dla zwierząt. Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w zbiórce.

Milion drzew dla Warszawy

W ramach akcji "Milion drzew dla Warszawy" otrzymaliśmy sadzonki drzew: jarząb i lipa. Sadzonki zostały przekazane chętnym rodzicom, którzy wraz z dziećmi posadziły drzewka na swoich działkach i ogrodach.

Odkrywcy przyrody

Dzieci z grupy IV "Tygryski" w ramach projektu "Odkrywcy przyrody" wykonały pracę "Jesienne drzewo" oraz mandalę wykorzystując nasiona. Powstała też przepiękna makieta naszego przedszkola.

Zielone jabłuszko

Dzieci z grupy VI "Sowy Mądre Głowy realizują projekt badawczy "Jabłko" . Jednym z działań w ramach projektu było wykonanie "zielonego jabłuszka" z materiałów z recyklingu.

Dzień Drzewa

09.10.2020
Dzień Drzewa

Dzień Drzewa

09.10.2020

Dzień Drzewa to święto wymyślone przez Juliusa Mortona. Dziś akcja znana na całym świecie, w Polsce oficjalnie obecna od 2002 roku i corocznie obchodzona 10 października. My także obchodziliśmy ten Dzień ucząc się jednocześnie szacunku do drzew i ich wartości w nasdzym życiu.

Kwiaty za elektrograty

"Kwiaty za elektrograty" to jedna z wielu inicjatyw edukacyjnych podejmowanych przez firmę Castorma, w której udział wzieli Mali Artyści. Projekt polegał na zbiórce zużytych baterii i wymianie ich na piękne sadzonki wrzosów. Koordynatorem całej akcji była Pani Ewa Dziarmaga.